Panna cotta cu capsuni

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g smantana pt frisca
  • jumatate pahar lapte
  • 90 g zahar
  • 50 g capsuni
  • 8 g gelatina (folie)

Mod de preparare

Se pune la inmuiat 7 g gelatina in putina apa rece pt 10 min.

Capsunile se ruleaza in 20 g zahar si la urma se pune 1 g de gelatina lasata 10 min intr-un pic de apa rece si topita apoi pe foc mic

Smanatana cu restul de zahar si laptele se pun pe foc si se lasa la fiert la foc mic pt 15 minunte din momentul inceperii fierberii. Se ia de pe foc, se pune gelatina stoarsa un pic si se amesteca pana se topeste.

Se pune in 4 cupe, deasupra se pun capsunile si se lasa la frigider pt 12 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise