PANNA COTTA - RETETA TESTATA

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 mililitri frisca
  • - 90 mililitri lapte
  • - 100 grame zahar
  • - 12 grame gelatina
  • - sirop de capsune
  • - capsune
  • - o fiola esenta de vanilie
  • - o fiola esenta de rom

Mod de preparare

Aceasta reteta am luat-o de pe blogul Teo\'s Kitchen.

1.Punem gelatina in laptele rece

2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.

3.Cand sunt caldute, se adauga peste gelatina cu laptele se mai tin pe foc inca un minut si amestecati.

Le puneti in boluri sau cani mici.Din aceasta cantitate ies 6 portii.

Trebuie sa aveti grija ca frisca si zaharul sa nu fiarba.

Le puneti la frigider cateva ore, pana se incheaga( seamana cu o budinca)

Le scoateti din bol si pe deasupra puneti sosul de capsune si capsunele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise