Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1kg branza de vaci
  • -400gr faina
  • -4 oua
  • -150gr zahar farin
  • -4 g bicarbonat
  • -coaja rasa lamaie
  • -100gr gris
  • -200 ml ulei
  • -500gr smantana
  • -50gr zahar farin
  • -un praf sare

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza de vaci se amesteca cu faina cernuta,ouale batute,zaharul,bicarbonatul,coaja de lamaie,grisul si sarea.Se amesteca bine compozitia pana la omogenizare,apoi se modeleaza papanasi in forma rotunda,se apasa la mijloc formand un orificiu si se prajesc in ulei infierbantat,pana se rumenesc.Se servesc cu smantana si zahar farin deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise