Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată

Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci,
  • 250 g faina,
  • 2 oua,
  • 100 g zahar,
  • 1 lingurita rasa bicarbonat,
  • 1 varf cutit sare,
  • coaja rasa de portocala,
  • ulei pentru prajit,
  • Pentru servit:
  • smantana,
  • dulceata de visine sau dupa preferinta,
  • zahar pudra,ciocolata nutela

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată

Intr-un bol, se adauga branza, ouale, zaharul, bicarbonatul, sarea. Se amesteca toate bine apoi se incorporeaza faina. Se formeaza inele din acest aluat si se prajesc in ulei incins, pana capata o culoare usor maronie. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de grasime. Se presara zahar pudra. Se servesc calzi cu smantana si dulceata.sau nutela

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise