Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată

Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci,
  • 250 g faina,
  • 2 oua,
  • 100 g zahar,
  • 1 lingurita rasa bicarbonat,
  • 1 varf cutit sare,
  • coaja rasa de portocala,
  • ulei pentru prajit,
  • Pentru servit:
  • smantana,
  • dulceata de visine sau dupa preferinta,
  • zahar pudra,ciocolata nutela

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată

Intr-un bol, se adauga branza, ouale, zaharul, bicarbonatul, sarea. Se amesteca toate bine apoi se incorporeaza faina. Se formeaza inele din acest aluat si se prajesc in ulei incins, pana capata o culoare usor maronie. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de grasime. Se presara zahar pudra. Se servesc calzi cu smantana si dulceata.sau nutela

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise