Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame branza vaci
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • razatura de portocala
  • 2 oua
  • un varf de cutit de sare
  • ulei pentru prajit
  • smantana dulce
  • dulceata de capsune

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

se amesteca: branza cu zaharul, grisul si faina,se bat ouale cu sarea si se toarna peste primul amestec.la sfarsit adaugam razatura de portocale

se pune uleiul la incins.

cu lingura se ia din compozitie si se pune la prajit in ulei.Se prajesc papanasii la foc iute si se lasa cat sa fie aurii, nu arsi

se pun pe o farfurie cu servet ca sa se absoarba grasimea.

Deasupra fiecaruia turnam o lingura de smantana si una de dulceata de capsune

Pofta mare

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise