Papanasi cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri gris
  • doua iaurturi a 200g
  • 2 oua
  • 3 vanilii
  • 80g unt
  • sare
  • coaja de la o lamaie.

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine, apoi se fierb pana ce este fiert grisul, apoi se ia de pe foc si cu lingura se fac gramajoare care se dau prin pesmet (calit in prealabil si amestecat cu zahar).

Se pot servi calzi cu smantana sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise