Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -250 grame branza dulce de vaca rasa pe razatoarea mica
  • -3 linguri de faina
  • -2 oua
  • - un praf de sare
  • -2 cani de pesmet
  • -3 linguri ulei de porumb
  • -4 linguri zahar
  • -faina

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de vaci cu ouale, faina si praful de sare.

Se iau cu lingura mici cantitati din amestec si se pun intr-un bol cu faina.

Se formeaza mici galuste si la care li se face cate o adancitura in mijloc.

Intr-o tigaie antiadrenta se pune uleiul la incins si se prajeste pesmetul pana ia o culoare bruna, avand grija sa nu se arda.

Se pune intr-un bol pesmetul fierbite si se amesteca bine cu zaharul.

Se pune apa cu 1 lingurita de sare la fiert sic and clocoteste se adauga galustele de branza.

Se fierb 10 minute.

Se scot papanasii si se tavalesc in bolul cu pesmetul.

Se scot pe un platou si se servesc calzi.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise