Papara cu cartofi,marar si sos de iaurt

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g cartofi fierti cu o zi inainte,
  • 4 felii de paine prajita,
  • 4 linguri de unt si 2 linguri de untdelemn,
  • 8 oua,
  • sare,
  • piper,
  • o legatura de marar verde.
  • Sosul: 1 borcan de iaurt,
  • 1 catel de usturoi,
  • 2 linguri smantana,
  • 1 lingurita mustar.

Mod de preparare

Se curata cartofii fierti cu o zi inainte si se taie in cubulete. La fel se procedeaza si cu painea prajita, care se taie in crutoane. Se pun la incins untul si untdelemnul, se adauga cartofii si painea si se lasa sa se rumeneasca frumos. Separat, se bat bine ouale, se sareaza, se pipereaza, se amesteca bine cu mararul tocat si se toarna-n tigaie, peste cartofi. Se lasa pe flacara mijlocie sa se coaca frumos. Se serveste cu salata verde si cu sos de iaurt (se amesteca bine iaurtul cu smantana, mustarul si usturoiul ras. Se sareaza, se pipereaza)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise