Papricas cu galuste de faina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 lingura de faina
  • 1 ardei gras mic
  • 1 bucatica de telina
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Ciocanele se inabuse impreuna cu cepele si legumele rase. Dupa aceea se picura zeama de oase si se inabuse in incontinuare adaugandu-se bulion.

Se prepara galustile exact ca galustile cu gris dar in loc de gris se pune faina.

Cand fierb ciocanelele si legumele se ia cate un sfert de lingura ( pe lungimea lingurii ) de compozitie de galusti si se pune in oala.

Se asezoneaza cu patrunjel si se serveste de preferinta calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise