In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf de cutit de boia iute, secretul gustului si zarzavatul. Se amesteca si se stinge cu apa calda acoperindu-se cuburile de carne. Se lasa la fiert, timp in care pregatim galustile pripite de faina. Punem la foc o cana de apa cu putin ulei si un praf de sare. Cand a fiert apa rasturnam o cana de faina si amestecam energic. Dupa ce s-a legat compozitia o luam dupa foc si incorporam pe rand ouale. Se formeaza galusti cu lingura pe care le punem in mancare sa fiarba o data cu pieprul de pui. Daca a scazut se mai adauga apa calda. Se dizolva o lingura de faina in lapte, se adauga in mancare amestecand continuu, apoi se da la cuptor pentru o jumatate de ora la foc potrivit.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise