Papricas de cartofi cu dovlecel

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de ardei
  • frunze de patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata , se spala si se taie cubulete.

Dovlecelul se curata de coaja si de samburi si se taie si el cubulete.

Gogosarul si ceapa se curata si se taie marunt apoi se calesc in putin ulei pina devin sticlosi.

Adaugam peste gogosar si ceapa cartofii si dovlecelul, apoi apa pina sa le acopere ,pasta de ardei, sare si piper.

Lasam sa fiarba la foc mic pina ce s-au fiert legumele.

La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Cine doreste poate adauga cativa catei de usturoi.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise