Papricas de miel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de miel 750 g ulei 150 g ceapa 400 g bulion de tomate 50 g boia deardei dulce 2 g cartofi 1.5 kg cimbru 1/2 fir verdeata 1 leg piper sare

Mod de preparare

Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se prajeste ceapa tocata marunt si se stinge cu bulion desfacut in apa. Se pune carnea in acest sos si se potriveste gustul cu sare, piper si cimbru. Cartofii se curata, se taie cuburi, se pun in sos si se continua fierberea, pana ce cartofii sunt fierti. La servit se presara cu verdeata pe fiecare portie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise