Papricas de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • - 1kg.peste amestecat( stiuca,salau,biban,crap)
  • - 3 cepe (marime medie)
  • - 1 lamaie
  • - 50gr.de boia
  • - 2 rosii
  • - 3 linguri otet de mere
  • - 1 lingura de vegeta(secretul gustului)
  • - 100 ml.ulei de floarea soarelui
  • - sare,piper

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine sticloasa de culoare aurie.

Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.

Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.

Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute, dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa adaugam vegeta, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. lasam la foc mic fara a amesteca jumate de ora.

Se serveste cu cartofi natur sau garnitura de paste fierte in prealabil.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise