Papricas de pui

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 ciocanele(sau mai multe la alegere) 1 ceapa 1 rosie decojita 1 ardeu...patrunjel 150 ml smantana o lingura de faina sare si piper..vegeta ulei

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se pun ciocanele sa se rumeneasca putin. Apoi se scot se pune ceapa rosia si ardeiul tocate marunt. Se calesc apoi se adauga pulpele,sare piperul si apa cat sa le acopere. Se lasa la fiert intre timp se amasteca f bine smantana cu faina. Si se toarna peste pulpe care sunt in fierbere. Se mai da un clocot si e gata. Va recomand sa o serviti cu mamaliguta si muraturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise