Papricas de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne de pui
  • 2 cepe mijlocii
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 2lingurite boia dulce
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel
  • galuste(3 oua
  • 50ml ulei sau margarina
  • 100ml apa
  • 75g faina)si smintina.

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa gust,se amesteca bine si se subtiaza cu apa.Se adauga carnea si apoi galustile(se fierbe apa,se adauga uleiul, ouale si faina se amesteca pina se obtine un aluat cu o consistenta moale dar sa nu curga)si se lasa la fiert cu capac aproximativ 20-25 de minute.Se serveste cu smintina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise