Papricas de pui cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept
  • 800 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri de boia de ardei dulce
  • 50 ml de sos de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui.

Mod de preparare

Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita incinsa cu putin ulei frigem puiul pana cand prinde putina culoare. Adaugam ceapa si ardeiul si sotam 5 minute. Dupa 5 minute adaugam si boiaua de ardei si cartofi taiati. Mestecam bine totul, saram, piperam si acoperim cu apa pana cand cartofii sunt acoperiti. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute cand adaugam si sosul de rosii. Mai fierbem 20 de minute si mancarea noastra este gata. Putem presara putin marar si patrunjel.....pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise