Papricas de pui cu smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 piepti de pui
  • -o ceapa mare
  • -2-3 catei de usturoi
  • -2 lg (lingurite de boia dulce
  • -1 lg boia iute (optional)
  • -sare,piper
  • -ulei
  • -2 Lg(linguri ) faina
  • -300 ml smantana sau sana

Mod de preparare

-Pieptul de pui se taie bucatele si se rumeneste in 2 linguri de ulei

-Se adauga ceapa si usturoiul maruntite si se calesc impreuna cu carnea inca 2-3 minute.

-Se adauga 2 lingurite de boia dulce si una iute si se amesteca im preuna cu carnea,dupa care se adauga smantana amestecata in prealabil cu 2 linguri de faina si se ferbe sa se lege sosul.Se poate subtia daca este necesar cu putina apa sau supa de pui.

-

Se serveste cu galusti de faina,piure de cartofi sau mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise