Se prepara din carne de pui, vitel, purcel, berbec. Ceapa taiata marunt se inabuse cu grasime, cu boia si cu carnea taiata bucati. Se pun si ardeii intregi. Se adauga cite putina apa, pe masura ce scade. Este gata cind carnea a fiert bine si sosul a scazut. Carnea de berbec fiind mai tare, mai intii se prajeste si se fierbe Se serveste cu galusti. Galustile se pregatesc astfel: se clocoteste apa cu sare si grasime. Se toarna faina toata odata, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se mai amesteca putin si cind este inca putin calda, se adauga ouale intregi. Se amesteca bine. Se iau cu lingurita galuste, se pun in apa clocotita si se fierb. Sint gata in momentul in care ies la suprafata. Se adauga in papricasul clocotit. Galustele se mai pot prepara si astfel: se freaca 2 linguri faina, 1 ou, 2 linguri unt, sare si se procedeaza ca mai sus.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise