Parisul in flacari

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 -4oua,4 linguri de zahar, 2 linguri de cacao,3 linguri de faina, 1 lingurita de bicarbonat stins
  • 2 -7 albusuri, 250 gr. zahar, 3 linguri faina
  • 3 -7 galbenusuri, 12 linguri zahar, 3 linguri lapte, 200gr. unt sau margarina ramma, 2 banane mari

Mod de preparare

1 -albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, cacaoa, faina si apoi bicarbonatul stins.Din aceasta compozitie se coc doua foi pe dosul tavii, unsa si tapetata cu faina.

2 -albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si apoi faina, se coace un blat in interiorul tavii unsa si tapetata cu faina.

3 -galbenusurile, zaharul si laptele se bat pe aburi pana devine o spuma groasa, se lasa la racit apoi se amesteca cu untul spuma si bananele zdrobite bine.

se pune o foaie, crema, blatul, crema, foaia a doua si peste se pudreaza cu zahar praf.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise