Parizer de porc cu praz

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. parizer de porc taiat buc.,
  • 1 praz taiat si el buc.,
  • 1 lingura unt (marg.),
  • 4 linguri bulion,
  • 200 ml. smantana,
  • 100-200 ml. apa,
  • 1 lingurita boia de ardei,
  • sare si piper

Mod de preparare

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia de ardei si piperul. Se lasa la foc mic sa fiarba cam 15 minute. Se potriveste de sare. Se serveste cu orez fiert si castraveti murati!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise