parjoale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 1 oiept de pasare
  • 1 chifla muiata in lapte
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • 100 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare 3 cepe.

Mod de preparare

Se trece prin masina de tocat carnea de vita ,impreuna cu pieptul de pasare dezosat si chifla muiata.Se amesteca cu ceapa cruda tocata marunt,ouale,sarea,piperul si patrunjelul.Din compozitia omogenizata prin framantarea cu mana,se formeaza parjoale se trec prin pesmet si se prajesc in grasime incinsa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise