PARJOALE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • o jumatate de paine inmuiata si stoarsa bine
  • 4 catei de usturoi pisat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • ulei pentru prajit
  • verdeata tocata marunt

Mod de preparare

Ceapa, morcovii,cartofii, painea se dau prin masina de tocat, apoi se amesteca impreuna cu restul de ingrediente. Se fac gramajoare si se turtesc apoi se dau prin faina si sa preajesc in uleiul incins

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise