Parjoale de legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 5 cartofi;
  • - 3 morcovi;
  • - 3 cepe;
  • - 1 radacina patrunjel;
  • - 1/2 telina;
  • - 100ml ulei;
  • - 150g pesmet;
  • - 100g faina;
  • - 2 felii de paine;
  • - marar, sare si piper.

Mod de preparare

1. Curatati legumele si spalati-le.

2. O ceapa, o taiati marunt si o caliti in ulei. Celelalte ramase, le fierbeti impreuna cu legumele tocate marunt.

3. Adaugati painea, faina, mararul taiat marunt si ceapa calita. Amestecati bine compozitia, ungeti-va palmele si faceti parjoale. Apoi le dati prin pesmet.

4. Se prajesc in uleiul bine incins, pana se rumenesc pe cele doua parti. In castronul in care le luati, ar fi bine sa puneti doua servete de bucatarie (de pe rola), sa poate absorbi uleiul.

Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise