Parjoale de legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 5 cartofi;
  • - 3 morcovi;
  • - 3 cepe;
  • - 1 radacina patrunjel;
  • - 1/2 telina;
  • - 100ml ulei;
  • - 150g pesmet;
  • - 100g faina;
  • - 2 felii de paine;
  • - marar, sare si piper.

Mod de preparare

1. Curatati legumele si spalati-le.

2. O ceapa, o taiati marunt si o caliti in ulei. Celelalte ramase, le fierbeti impreuna cu legumele tocate marunt.

3. Adaugati painea, faina, mararul taiat marunt si ceapa calita. Amestecati bine compozitia, ungeti-va palmele si faceti parjoale. Apoi le dati prin pesmet.

4. Se prajesc in uleiul bine incins, pana se rumenesc pe cele doua parti. In castronul in care le luati, ar fi bine sa puneti doua servete de bucatarie (de pe rola), sa poate absorbi uleiul.

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise