PARJOALE DIN DOVLECEI

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 cub knorr
  • 1cana jumate de faina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 2 ciepe
  • piper negru pisat

Mod de preparare

Se da prin razatoare divleceii si ciapa, mararul se taie foarte marunt si restul ingredientelor se amesteca bine, bine si se pune la prajit cu lingura, trebuie sa iasa compozitia ca si o smantana foarte groasa.pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise