parjoale moldovenesti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 2 felii de paine
  • 3 oua
  • 1 leg de marar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 cana cu ulei
  • 5 ling de faina
  • 3 ling cu pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

curata ceapa si caleste-o.adaug-o apoi in carnea tocata alaturi de painea inmuiata in apa si stoarsa,usturoi pisat,marar tocat,2 oua,sare si piper.amesteca bine,apoi foemeaza parjoale maricele.da-le prin faina,apoi prin ou batut si pesmet si prajeste-le.pune-le intr-un castron pe fundul caruia ai asezat servetele de hartie.ca garnitura prepara piure de cartofi sau de spanac si toarna deasupra putin mujdei de usturoi.pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise