Parjoale moldovenesti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • - 500g carne tocata;
  • - 3 cepe;
  • - 500g cartofi;
  • - 200g untura sau ulei;
  • - 3 oua;
  • - 150g faina;
  • - 250g pesmet;
  • - 20g usturoi;
  • - patrunjel verde;
  • - sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

1. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa. Cartofii se spala, se curata de coaja, si se spala iarasi. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Usturoiul se curata si se piseaza. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se spala.

2. Carnea tocata o amestecati cu un ou, cartofii rasi (de preferat pe razatoarea mica), usturoiul pisat, patrunjelul, sarea si piperul. Compozitia, se imparte in 20 de bucati, se modeleaza, folosind faina. Se dau prin ou batut, pesmet si se prajesc.

3. Se serveste cu garnituri diferite din legume sau cartofi si se servesc calde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise