PARJOALE SURPRIZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • compozitia:700gr carne tocata
  • 4 oua
  • 200gr parmigiano sau cascaval ras
  • 100gr paine uscata faramitata
  • 50ml lapte
  • sare
  • piper.umplutura:prosciuto cotto sau sunca de praga
  • 4 oua fierte tari
  • mozzarella
  • ceapa verde

Mod de preparare

Se face compozitia pentru parjoale si se pun in palma 2 linguri din compoztie se intinde si in mijloc se pune o felie de prsciuto cotto sau sunca, un sfert de ou si cate o bucatica de mozarella.Se ruleaza si se prinde bine sa nu se desprida si se turtesc utin sa le patrunda cand le prajim.se fac toate parjoalele si se prajesc p ambele parti la foc mic.Se servesc calde cu pireu sau cartofi pai.Imi cermii de scuze k nu am momentan fotografii dar arata super bine si sunt foarte gustoase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise