Pasca cu branza sarata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • 2 lingurite zahar
  • 1,5 lingurita sare
  • 1 plic de drojdie Dr Oekter
  • Continut:
  • 600 gr de branza burduf
  • 2 oua
  • si inca un ou pentru uns

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus,se lasa 1 ora la dospit.Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua,Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale,una o punem pe fundul tavei,apoi punem un start de branza.Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim.O impletitura o punem pe margine,iar din cealalta facem o cruce,intre spatiile ce raman adaugam branza.O lasam la cuptor cam 40-50 min.Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise