Pasca cu branza sarata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • 2 lingurite zahar
  • 1,5 lingurita sare
  • 1 plic de drojdie Dr Oekter
  • Continut:
  • 600 gr de branza burduf
  • 2 oua
  • si inca un ou pentru uns

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus,se lasa 1 ora la dospit.Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua,Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale,una o punem pe fundul tavei,apoi punem un start de branza.Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim.O impletitura o punem pe margine,iar din cealalta facem o cruce,intre spatiile ce raman adaugam branza.O lasam la cuptor cam 40-50 min.Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise