Aluatul:
Intr-un bol amestecam , cu mana, oul cu untul si smantana.
Adaugam zaharul, praful de copt si zaharul vanilat.
La urma punem faina pana obtinem un aluat nelipicios si omogen.
Formam o bila din aluat, il punem intr-o folie si il dam putin la frigider.
Umplutura:
Topim ciocolata la microunde sau pe baie de aburi.
Smantana o mixam pana obtinem frisca.
Separam ouale, iar albusurile le batem spuma.
Intr-un bol amestecam branza cu galbenusurile, zaharul, esenta si zaharul vanilat.
Adaugam ciocolata topita si cacaua.
Punem si frisca , putina faina,iar la urma albusurile spuma, pe care le incorporam usor cu o lingura.
Luam o tava rotunda, o tapetam cu margarina si punem hartie de copt.
Scoatem aluatul din frigider si intindem o foaie subtire.
Asezam foaia in tava si o intepam cu o furculita.
Punem umplutura si o nivelam cu o lingura.
Dam tava in cuptorul incins, dar la o temperatura potrivita.
O lasam pana este bine coapta, in jur de 60 de minute.
Cand este gata , o scoatem si o lasam sa se raceasca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise