Pasca fara aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri smantana grasa
  • 11 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 11 linguri branza dulce de vaci grasa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • unt pentru uns forma
  • La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf.Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.

Mod de preparare

Folosim 6 oua.Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 min. dupa care incorporam pe rand smantana,branza,galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt.Adaugam esenta de vaniliesi coaja de lamaie si amestecam bine.Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia.Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei.Dam la cuptor pentru circa 45 min.Scoatem pasca din cuptor,o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise