Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr branza vaci grasa
  • 5 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr zahar (sau mai mult depinde dupa gustul fiecaruia)
  • 200 gra stafide inmuiate in esenta de rom (merisoare) sau mai putine (depinde de gust )
  • 150 gr unt moale spre topit
  • 4 linguri de faina (sau 2 lg faina si 2 lg gris)
  • esente dupa gust

Mod de preparare

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se incorporeze bine, apoi adaugi faina treptata cate o lingura incorporezi bine totul. Se adauga si o lingurita de coaja rasa de lamaie si stafidele pe care le amesteci in compozitie la sfarsit. Puneti in tava la cuptor pana se rumeneste, 35-40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise