Pasca fara faina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. branza de vaci
  • 7-8 oua
  • 300 gr.zahar
  • 200 gr.stafide
  • 1 pachet budinca vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Ouale + zahar + praful de budinca se amesteca cu mixerul cateva minute dupa care se incorporeaza branza de vaci si se mixeaza.La urma se incorporeaza stafidele si se mai amesteca putin.Stafidele se pun la inmuiat in rom.

Intr-o tava unsa si tapetata se pune aluatul.Se opreste 2-3 linguri de aluat care se amesteca cu o lingura de cacao si se pune in zig-zag peste compozitia din tava.Se da la cuptor circa 20-30 minute

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise