pasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1kg.branza de vaci;300zahar pudrA;O LAMIIE;stafide;un praf de copt;8 oua;4 -5linguri gris un plic zahar vanilat sare.

Mod de preparare

bati ouale bine de tot adugi branza farimitata si un praf de sare.adugi zaharul pudra si cel vanilat si bati pina se topeste.adaugi stafidele;praful de copt si coaja rasa de lamiie.amesteci bine dupa care dai de o parte 4-5 linguri din compozitieiar in restul de compozitieadaugi grisul pina obtii un aluat moale.ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina apoi torni aluatul cel moale.dupa 25-30 minute o scoti si o ungi cu branza pastrata .o poti servi ca atare sau o mai poti pune 5 minute la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise