Pasta cu pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de macaroane RONZONI
  • un borcan de Roasted Garlic Alfredo
  • o ceapa
  • putin ardei si 1 sau 2 rosii depinde de marimea lor
  • 1/2 kg piept de pui
  • sare
  • piper si patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Se pun macaroanele la fiert cu putina sare, intre timp se spala carnea si se pune intr-o cratita cu putin ulei, se lasa putin la calit si dupa aceea se pune ceapa, ardeiul si rosile taiate cubulete si se pune apa peste ele cat sa le acopere si condimente dupa gust. Dupa ce s-au fiert macaroanele, se storc de apa, se clatesc putin cu apa rece si se lasa la scurs. Cand puiul este gata si a lasat putin sos, sosul acela cu pui cu tot se rastoarna peste macaroane, se pune borcanul de ALFREDO si se amesteca bine impreuna, deasupra se taie marunt patrunjel verde.

Dupa preferinta se poate taia un ardei iute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise