Pasta de avocado

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente: 1 avocado mare
  • 1 varf de cutit de sare fina
  • 1 varf de cutit de piper negru macinat
  • 1 lingurita cu suc de lamaie proaspat si 1 fir de ceapa verde.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se spala avocado. Se cresteaza pe lungime, apoi se misca usor stanga-dreapta, astfel incat sa iasa jumatatile. Apoi se scoate, cu ajutorul unei linguri, samburele dur (acesta se poate planta). Se curata de coaja avocado. dupa care miezul se stropeste cu suc de lamaie, ca sa nu se oxideze.

Se baga in blender avocado. Piureul se amesteca cu ceapa(spalata si tocata fin). SE adauga dupa gust condimente. Pasta de avocado se poate servi pe paine ptajita. Constituite un aperitiv delicios, dar se poate servi si la micul dejun. Pasta de avocado este consistenta, asta pentru ca avocado sau "untul vegetal" contine foarte multe grasimi bune sau acizi grasi nesaturati, buni pentru scaderea colesterolului si arderea grasimilor depozitate in organism, asa ca daca vreti sa slabiti, includeti in meniu avocado,

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise