Pasta de corcoduse

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-21/2kg corcoduse
  • 1kg zahar

Mod de preparare

Se spala corcodusele, se pun apoi intr-un vas, un strat de corcoduse, unul de zahar si tot asa, ultimul fiind de zahar.

Se lasa citeva ore, apoi se pune vasul pe foc la flacara mica. Dupa ce a scazut la jumatate, se rastoarna totul intr-o sita, se paseaza corcodusele, se arunca simburii, dupa care se mai fierbe continutul circa 15\'.

Rezulta o pasta aromata si gustoasa care se pune la borcan. Se poate folosi la diverse preparate culinare, de ex:

-clatite

-prajituri etc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise