Pasta de peste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cutii hering in ulei
  • 1 pachet margarina/unt
  • 2 ceape albe/ rosii
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • condimente pt peste.

Mod de preparare

Punem toate ingredientele intrun vas pt blender si le blenduim pana obtinem o pasta omogena. Pasta de peste este foarte buna la dejun sau cina, ori alaturi de alte aperitive la diferite ocazii. La ornat am folosit bucatele mici de minole, tartinele au fost foarte gustoase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise