Pasta de gogosari

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura sare mare
  • 1 lingurita piper

Mod de preparare

Gogosarii se spala.

Li se scot cotoarele si se scutura de toate semintele, apoi se dau prin masina de carne sau prin robot pana obtinem o pasta.

Intr-o oala mai larga se pun gogosarii macinati cu uleiul, sarea si piperul.

Ii punem pe aragaz la foc potrivit si ii fierbem pana scade zeama si capata o consistenta grosuta..

Spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.

Cand pasta e gata se pune fierbinte in borcane.

Se inchid ermetic, le invelim intr-o patura, le lasam pana a 2 a zi apoi le punem la loc racoros.

Pentru o mai mare siguranta ca o sa stea pentru la iarna,a 2 a zi puteti sa le sterilizati 30-40 de minute!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise