Pasta de mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg mere
  • 1/2kg zahar

Mod de preparare

Se spala, curata si se dau prin masina de tocat merele. Se pun intr-un vas impreuna cu zaharul la foc mic amestecindu-se pina se topeste zaharul, apoi la foc potrivit (in vas traditional), in continuare la foc mic (in vas special). Se fierb aproximativ 50\'. Se pune continutul caldut la borcane. Se foloseste la diverse parajituri sau ca atare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise