Pasta de oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 20 g unt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • patrunjel verde, sare, piper
  • masline, felii de gogosar pentru ornat

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se framanta cu sare si zeama de lamaie. Ouale fierte, se paseaza cu furculita, se adauga celelalte ingrediente, se condimenteaza dupa gust. Se unge pasta pe paine prajita, se orneaza cu masline si gogosar in otet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise