PASTA DE PESTE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5-6 castraveciori acri
  • - 1 ceapa mica
  • - 2 conserve de macrou in ulei
  • - boia de ardei iute
  • - 200 g margarina tartinabila
  • - zeama de lamaie

Mod de preparare

Toaca foarte marunt ceapa si jumatate din cantitatea de castraveciori.

Amesteca pestele,margarina si ceapa cu mixerul,pana devine pasta.Adauga zeama de lamaie si mai amesteca 20 de secunde.

Combina pasta cu castraveciorii.Potriveste de sare si piper si serveste cu paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise