PASTA DE PESTE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta reteta se poate face cu peste din conserva sau din peste afumat
  • 1-2 conserve de peste(macrou,sardine,ton)
  • unt sau margarina
  • zeama de lamaie
  • ceapa dupa gust
  • sare,piper
  • putin gogosar murat
  • putin castravecior murat

Mod de preparare

Untul sau margarina se freaca spuma,se adauga pestele(fara oase) zdrobit foarte bine cu furculita,ulei din conserve dupa gust,zeama de lamaie,sare,piper.Se omogenizeaza bine cu margarina sau untul pana se formeaza o pasta.La sfarsit se adauga ceapa tocata maruntsi gogosari si castraveciori murati dupa gust taiati in bucatele foarte mici.

Pentru pasta din peste afumat se procedeaza la fel doar ca pestele trebuie curata de pielita ,de oase si se da prin masina de tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise