PASTA DE PESTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg peste
  • 2 kg ciapa
  • 1 kg morcov
  • 1 litru ulei
  • 1/2 litru otet
  • 800gr bulion
  • condimente

Mod de preparare

Pestele se da in clocot in otet o parte si 2 parti apa cu condimente, se dezoseaza,apoi se da prin masina de tocat carne.

Ciapa se taie fidelute si se pune la undit cu uleiul. Se adauga morcovul dat prin razatoarea mica, apoi pestele tocat.Se lasa sa fiarba, apoi se adauga bulionul si condimente dupa gust.Este gata cand incepe sa se desfaca de pe oala.Daca dorim putem sa si conservam pe iarna.Se pune in borcane fierbinti si se sterilizeaza in doua transe. pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise