PASTA DE PESTE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg peste
  • 2 kg ciapa
  • 1 kg morcov
  • 1 litru ulei
  • 1/2 litru otet
  • 800gr bulion
  • condimente

Mod de preparare

Pestele se da in clocot in otet o parte si 2 parti apa cu condimente, se dezoseaza,apoi se da prin masina de tocat carne.

Ciapa se taie fidelute si se pune la undit cu uleiul. Se adauga morcovul dat prin razatoarea mica, apoi pestele tocat.Se lasa sa fiarba, apoi se adauga bulionul si condimente dupa gust.Este gata cand incepe sa se desfaca de pe oala.Daca dorim putem sa si conservam pe iarna.Se pune in borcane fierbinti si se sterilizeaza in doua transe. pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise