PASTA DE PESTE

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie peste in ulei
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 1 lamaie
  • un ou fiert
  • masline sau gogosar murat,pentru ornat

Mod de preparare

Pasezi pestele din conserva,adaugi oul fiert si untul. Ceapa tocata farte fin o amesteci cu zeama de lamaie, sare si piper. Incorporezi ceapa cu pestele. Asezi pe farfurie,ornezi cu lamaie. Poti faci tartinute ornate cu masline sau fasii de gogosar murat. Recomand ca pasta sa fie facuta inainte de a fi servita.Daca sta mai mult,isi schimba culoarea.Poti face o cantitate mai mare, sa umplii rosii sau cornete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise