Pasta de rosii cu ardei

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - 2 kg rosii de casa
  • - 4-5 ardei mari diverse culori
  • - 2 lingurite sare

Mod de preparare

Spalam bine rosiile si ardeii. Rosiile le oparim si le decojim ( eu nu am masina) apoi le tocam marunt.

Ardeii ii taiem la fel marunt apoi punem totul pe foc impreuna cu sarea, pe o plita si lasam la fiert la foc mic, amestecand din cand in cand.

Lasam la fiert cam 45-50 minute.

Luam de pe foc si turnam direct in borcane curate, inchidem capacul si lasam la caldura intr-o patura pana a doua zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise