Pasta de salau

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un peste salau
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • boabe de piper, enibahar,foaie de dafin,.
  • 200 ml otet
  • 300 ml apa
  • Pentru pasta:
  • 50 ml ulei
  • piper macinat, nucsoara macinata,sare dupa gust

Mod de preparare

Pestele se da la fiert cu toate ingredientele, pentru 2-3 ore la cuptor, sau o ora la presiune.

Lasam putin sa se raceasca, apoi il dam pe robot sau pe masina de carne. Condimentam, adaugam ulei,servim pe paine.

Eu am pasat si legumele,dar cred ca alta data voi folosi doar pestele, ca sa-si pastreze culoarea alba.

Este un deliciu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise