Pasta de ton - foarte simpla

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva de ton bucati, in ulei
  • o cutie de crema de branza Almette
  • o ceapa mica
  • piper

Mod de preparare

Conserva se scurge de ulei, presandu-se putin continutul ca sa se scurga bine. Se pune pestele intr-un castronel si se adauga crema de branza, amestecandu-se cat mai bine, pentru a obtine o pasta omogena. Se adauga, apoi, piper, dupa gust, iar la final se toaca foarte marunt ceapa si se adauga in compozitie. Se poate utiliza pentru tartine, pe paine proaspata, sau se poate consuma cu paine prajita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise