Pasta din ardei kapia

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ardei kapia
  • 2 cepe
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri otet, o lingurita miere de albine
  • 2 catei de usturoi, sare,piper,cimbru

Mod de preparare

Coci ardeii,presari cu sare, acoperi pana se racesc. Cojesti ardeii,indepartezi cotorul,lasi sa sescurga, dai pe robot.

Calesti ceapa,adaugi ardeii,lasi sa fiarba pana scade sosul. Adaugi restul ingredienteor, condimentezi,lasi sa mai dea cateva clocote,pana se omogenizeaza.Servesti rece, pe feli de paine.Poti sa sterilizezi si sa pastrezi in camara pentru iarna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise