Pasta rosii pentru pizza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 1
  • 5 kg ceapa
  • 2 kg ardei capia rosii
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Rosiile se dau prin masina de stors rosii si se pun la fiert in oala unsa cu ulei. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa primul clocot al rosiilor. Se lasa la fiert pentru 2 ore. In acest timp coacem ardeii, ii curatam de coaja, cotoare si seminte si ii dam prin masina de tocat. Ii adaugam peste rosii si ceapa dupa 2 ore. Lasam sa dea cateva clocote si apoi adaugam patrunjelul si cimbrul taiat marunt. Lasam sa fiarba inca 15 minute, si apoi adaugam sarea. Mestecam si punem in sticle mici. Poate fi folosit ca pasta de rosii pentru pizza sau alte mancaruri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise