Pastai cu carne

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastai fierte
  • 4 bucati de carne
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cutiute de bulion
  • marar, patrunjel, sare

Mod de preparare

Intr-o tigaie se prajeste carnea, in alta tigaie se adauga ulei de masline si se caleste ceapa si usturoiul, se adauga bulionul, imediat pastaile fierte si o cana cu apa. apoi carnea prajita. Se lasa la foc mediu, se amesteca se condimenteaza si se adauga verdeturi tocate, sare dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise