Pastai cu carne

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastai fierte
  • 4 bucati de carne
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cutiute de bulion
  • marar, patrunjel, sare

Mod de preparare

Intr-o tigaie se prajeste carnea, in alta tigaie se adauga ulei de masline si se caleste ceapa si usturoiul, se adauga bulionul, imediat pastaile fierte si o cana cu apa. apoi carnea prajita. Se lasa la foc mediu, se amesteca se condimenteaza si se adauga verdeturi tocate, sare dupa gust.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise